NoChat · Bitry LTD
NoChat hesabınızı silin
Tətbiqdə (ən sürətli yol)
- NoChat-ı açın və Hesab bölməsini açmaq üçün yuxarı sol küncdəki şəklinizə toxunun.
- Ayarlar-ı açın və Hesabı sil düyməsinə toxunun.
- Təsdiqləyin. Hesabınız dərhal silinir.
Tətbiq olmadan
“NoChat hesabımı silin” mövzusu ilə və qeydiyyatdan keçdiyiniz telefon nömrəsini yazaraq connect@bitry.io ünvanına məktub göndərin. Hesabın sizə məxsus olduğunu təsdiqləyib 30 gün ərzində (adətən daha tez) silirik.
Nə silinir
- Profiliniz: ad, şəkillər, doğum tarixi, cins və seçimlər, maraqlar.
- Yerləşmə məlumatınız, bəyənmələr və keçidlər, uyğunluqlar və görüş üçün uyğun vaxtlarınız, həmçinin görüşləriniz üçün edilmiş sifarişlər.
- Təsdiq nəticəniz (selfi və ya üz məlumatı heç vaxt saxlanılmır).
- İctimai kartınız, Görüş istəyi balansınız və giriş hesabınız.
Nə saxlanıla bilər və niyə
- Vergi, mühasibat və geri ödəmələr üçün lazım olan alış və ödəniş qeydləri (6 ilədək). Apple və Google tətbiqdaxili alışların öz qeydlərini saxlayır; abunəlikləri App Store və ya Google Play ayarlarından ləğv edin: hesabı silmək mağaza abunəliyini ləğv etmir.
- Sizin tərəfinizdən və ya sizin barənizdə edilmiş təhlükəsizlik şikayətləri digər istifadəçiləri qorumaq və hüquqi sorğulara cavab vermək üçün məhdud formada saxlanıla bilər.
Təfərrüatlar: Məxfilik Siyasəti.