NoChat · Bitry LTD

NoChat hesabınızı silin

Tətbiqdə (ən sürətli yol)

  1. NoChat-ı açın və Hesab bölməsini açmaq üçün yuxarı sol küncdəki şəklinizə toxunun.
  2. Ayarlar-ı açın və Hesabı sil düyməsinə toxunun.
  3. Təsdiqləyin. Hesabınız dərhal silinir.

Tətbiq olmadan

“NoChat hesabımı silin” mövzusu ilə və qeydiyyatdan keçdiyiniz telefon nömrəsini yazaraq connect@bitry.io ünvanına məktub göndərin. Hesabın sizə məxsus olduğunu təsdiqləyib 30 gün ərzində (adətən daha tez) silirik.

Nə silinir

  • Profiliniz: ad, şəkillər, doğum tarixi, cins və seçimlər, maraqlar.
  • Yerləşmə məlumatınız, bəyənmələr və keçidlər, uyğunluqlar və görüş üçün uyğun vaxtlarınız, həmçinin görüşləriniz üçün edilmiş sifarişlər.
  • Təsdiq nəticəniz (selfi və ya üz məlumatı heç vaxt saxlanılmır).
  • İctimai kartınız, Görüş istəyi balansınız və giriş hesabınız.

Nə saxlanıla bilər və niyə

  • Vergi, mühasibat və geri ödəmələr üçün lazım olan alış və ödəniş qeydləri (6 ilədək). Apple və Google tətbiqdaxili alışların öz qeydlərini saxlayır; abunəlikləri App Store və ya Google Play ayarlarından ləğv edin: hesabı silmək mağaza abunəliyini ləğv etmir.
  • Sizin tərəfinizdən və ya sizin barənizdə edilmiş təhlükəsizlik şikayətləri digər istifadəçiləri qorumaq və hüquqi sorğulara cavab vermək üçün məhdud formada saxlanıla bilər.

Təfərrüatlar: Məxfilik Siyasəti.